ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз обіцяє взимку зберегти зафіксовану ціну на газ для своїх споживачів

Нафтогаз обіцяє взимку зберегти зафіксовану ціну на газ для своїх споживачів

У газопостачальній компанії "Нафтогаз України" заявили, що їхні побутові споживачі до кінця квітня 2023 року платитимуть 7,96 грн за куб. м газу - тариф зафіксований
У газопостачальній компанії "Нафтогаз України" заявили, що їхні побутові споживачі до кінця квітня 2023 року платитимуть 7,96 грн за куб. м газу - тариф зафіксований, про це повідомила пресслужба компанії. 
 
"Опалювальний сезон" — страшні для українців слова, утім, підстав для хвилювання немає. Адже тарифний план "Фіксований" — 7,96 грн/куб. м — діє до кінця квітня 2023 року. Варто зазначити, що ціна незмінна й довоєнна", - йдеться у повідомленні.
 
При цьому у Нафтогазі розповіли, що у Європі тариф зріс. Наприклад, нещодавно в Литві ціна сягнула 1,02 євро/куб. м, або близько 42 грн, у Молдові — 22,99 лея/куб. м, або майже 44 грн, а в Польщі — 6,64 злотих, або понад 53 грн. 
 
"Серед причин зростання — збільшення закупівельної ціни природного газу на європейському ринку та газовий шантаж росії", - наголосили у компанії.
 
Також у компанії закликали "сумлінно" сплачувати рахунки, "адже сьогодні це надважливо". 
 

"До того ж 7,96 грн — це незначні гроші в сучасних українських реаліях", - вказали у Нафтогазі, зауваживши, що "кожен сплачений рахунок" - це у тому числі "стабільний опалювальний сезон 2022/2023". 

 
Коментарі (0)