ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» оголосив умови продажу газу для населення після закінчення дії спецзобов'язань

«Нафтогаз» оголосив умови продажу газу для населення після закінчення дії спецзобов'язань

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" оприлюднила умови продажу газу для поставок населенню після завершення дії спеціальних зобов'язань, що має відбутися вже 1 серпня
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" оприлюднила умови продажу газу для поставок населенню після завершення дії спеціальних зобов'язань, що має відбутися вже 1 серпня, про це повідомила пресслужба компанії.
 
Повідомляється, що дивізіон "Нафтогаз Комерція" (через "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг") реалізовуватиме природний газ для постачальників домогосподарств. Компанія пропонує укласти річний контракт на поставку газу із щомісячним формульним визначенням ціни, яка буде відома до кінця місяця поставки. 
 
У пресслужбі повідомили, що ціна за річними контрактами визначатиметься, виходячи з котирувань міжнародних газових хабів, поточного ринкового спреду, а також умов оплати. Запропонована формульна ціна є прогнозованою і повністю відповідає ринковим ціновим індикаторам, і не створює перекосів на ринку. 
 
У рамках зазначеного контракту передбачені різні умови розрахунків: 
  • 100% передоплата; 
  • оплата частинами кожні 10 днів впродовж періоду постачання; 
  • до 25 числа місяця, наступного за місяцем поставки. 

Реалізація квартальних продуктів відбуватиметься через електронну площадку "Українська енергетична біржа" (УЕБ) та стартує з наступного тижня. На цей час "Нафтогаз" пропонує на цьому майданчику продукти на місячній основі.   

 
Коментарі (0)