ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Нафтогаз попереджає про загрозу повторення кризи минулих опалювальних сезонів у Смілі

Нафтогаз попереджає про загрозу повторення кризи минулих опалювальних сезонів у Смілі

НАК «Нафтогаз Україна» заявляє про загрозу теплопостачання міста Сміла, де минулої осені вже відключали тепло через борги комунального підприємства «Смілакоммунтеплоенерго» за отриманий природний газ
НАК «Нафтогаз Україна» заявляє про загрозу теплопостачання міста Сміла, де минулої осені вже відключали тепло через борги комунального підприємства «Смілакоммунтеплоенерго» за отриманий природний газ.
 
Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАК «Нафтогаз Україна».
 
«Зрив комунальним підприємством «Смілакоммунтеплоенерго» затвердженого графіку погашення заборгованості може призвести до повторення кризової ситуації минулих опалювальних сезонів в місті Сміла Черкаської області», - йдеться в ньому.
 
Також зазначається, що на даний момент борг «Смілакоммунтеплоенерго» перед «Нафтогазом» складає 80,8 млн гривень, із яких 62,1 млн гривень реструктуризовано.
 
Зараз, щоб увійти у графік реструктуризації «Смілакоммунтеплоенерго» має погасити як мінімум 2,6 млн гривень заборгованості.
 

У НАК «Нафтогаз Україна» попереджають, що в разі подальшої несплати підприємством щомісячних платежів за договорами реструктуризації дію цих договорів припиниться, сплаті підлягатиме весь залишок заборгованості, яка була реструктуризована.

 
Коментарі (0)