ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Нафтогаз попереджує про можливі проблеми з опаленням у 14 областях

Нафтогаз попереджує про можливі проблеми з опаленням у 14 областях

Через несплачені борги за газ перед Нафтогазом 52 теплопостачальники з 1 березня можуть припинити отримувати газ для опалення домівок українців

Через несплачені борги за газ перед Нафтогазом 52 теплопостачальники з 1 березня можуть припинити отримувати газ для опалення домівок українців.

Про це повідомляють у пресслужбі Нафтогазу.

Зазначається, що загальна сума заборгованості, яку теплопостачальники мають погасити перед Нафтогазом до 25 лютого, складає 3922,8 мільйона гривень. У разі несплати коштів Нафтогаз не матиме права постачати газ на такі теплопостачальні компанії, а отже споживачі цих компаній залишаться без опалення.

Заборгованість мають теплопостачальники, які розташовані у 14 областях України, зокрема у таких містах, як Київ, Дніпро, Павлоград, Маріуполь, Житомир, Біла Церква, Ірпінь, Буча, Щастя, Миколаїв, Одеса, Полтава, Острог, Шостка, Харків, Херсон та Хмельницький. З повним переліком теплопостачальників-боржників можна ознайомитися за посиланням.

«Для уникнення ризиків припинення теплопостачання населення Нафтогаз наголошує на необхідності термінового проведення розрахунків відповідно до вимог положення про ПСО», — зазначають у Нафтогазі.

24 січня у Нафтогазі повідомляли, що проблеми з погашенням заборгованості мають тепловики у 30 містах України. До 30 січня 19 теплокомуненерго свої борги за газ погасили.

 

 
Коментарі (0)