ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз продаватиме населенню газ через роздрібний ринок

Нафтогаз продаватиме населенню газ через роздрібний ринок

НАК "Нафтогаз України" після відкриття ринку газу в Україні планує вихід на роздрібний ринок, зокрема, продаж газу населенню

НАК "Нафтогаз України" після відкриття ринку газу в Україні планує вихід на роздрібний ринок, зокрема, продаж газу населенню.

Про це заявив голова газового бізнесу НАК "Нафтогаз України" Андрій Фаворов в інтерв'ю Економічній правді.

"Передбачається, що скоро відкриється ринок для поставок газу для населення. Це, сподіваюся, дозволить змінити сприйняття НАКу серед населення. У мене теж є ідеї, як до цього підійти. Але стратегію подальшого розвитку цього сегмента ми найближчим часом будемо обговорювати з Наглядовою радою. Із "Нафтогазу" потрібно робити клієнтоорієнтовану компанію, і цим можна займатися", - зазначив Фаворов.

Відповідаючи на питання, яким чином "Нафтогаз" планує конкурувати на цьому ринку з облгазами, більшість з яких контролює Дмитро Фірташ, Фаворов зазначив, що на сьогодні здійснюється робота над тим, щоб створити можливості і навички для компанії для роботи на указаному ринку.

"Після відкриття ринку безпосередньо контракти з "Нафтогазом" ніщо не зупиняє. Облгаз буде виступати в ролі транспортера цього газу, але працювати в цьому напрямку потрібно. У "Нафтогазу" повинні бути можливості і навички, щоб зайняти цю нішу на ринку", - сказав Фаворов, водночас відмовившись надавати деталі цієї стратегії до їх узгодження з Наглядовою радою.

 

 
Коментарі (0)