ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНафтогаз пропонує українцям до 30% знижки на оплату газу

Нафтогаз пропонує українцям до 30% знижки на оплату газу

Українців порадували солідними знижками на газ

 

Тепер Укрпошта надає знижку у розмірі 30% на комісію при оплаті рахунки за блакитне паливо, і це нововведення діятиме до 31 грудня 2023 року. Про це пише "РMG".

Ця вигода доступна для всіх клієнтів Укрпошти у її відділеннях. Особливо ця пропозиція зацікавить тих, хто віддає перевагу традиційним методам оплати та користується паперовими квитанціями при розрахунках за газ.

Пресслужба компанії Нафтогаз України наголошує, що існує різноманітність споживачів, і не всі віддають перевагу онлайн-сервісам. Багато хто досі обирає оплату через поштові відділення, і постачальник прагне задовольнити потреби кожного клієнта.

Нагадаємо, що українці мають можливість оплачувати рахунки за газ як онлайн, так і традиційним способом, відвідуючи відділення пошти чи банків. Онлайн-платежі доступні через чати в соціальних мережах або особистому кабінеті споживача. Ті, хто віддає перевагу паперовим квитанціям, можуть скористатися давно відомим способом — безпосередньо відвідати пошту або банк і оплатити рахунок.

 

 

 
Коментарі (0)