ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНафтогаз розповів про автоматичне повернення переплати за газ

Нафтогаз розповів про автоматичне повернення переплати за газ

Багатьом колишнім клієнтам облгазів, яких ще у травні перевели на обслуговування до компанії Нафтогаз, так досі й не вдалося повернути гроші, які вони заплатили за травень

 

Багатьом колишнім клієнтам облгазів, яких ще у травні перевели на обслуговування до компанії Нафтогаз, так досі й не вдалося повернути гроші, які вони заплатили за травень колишньому постачальнику. Проте їм довелося заплатити за травень також і новому постачальнику, в якого вони вже тоді фактично обслуговувалися. Облгази неохоче повертають гроші, що були їм сплачені безпідставно. І тому для багатьох споживачів переплата за газ досі залишається невирішеною проблемою.

Компанія Нафтогаз у своєму Facebook-акаунті вкотре розповіла, якою є процедура повернення грошей, переплачених колишнім постачальникам, і чи може переплата за газ повернутися на рахунок абонента автоматично.

Приводом для продовження теми стала ще одна хвиля невдоволення клієнтів. Люди обурюються, що не можуть отримати назад кошти, що їм законно належать. Крім того, вони вважають, що цілком можна було б налагодити механізм передачі помилково сплачених грошей із рахунків облгазів на рахунок Нафтогазу. Таким чином, переплачені гроші автоматично були б зараховані на рахунок споживача, і конфлікт був би вичерпаний.

"Наразі механізму автоматичного переказу коштів між компаніями, на жаль, не існує", - відповіла їй прес-служба Нафтогазу.

 

 

 
Коментарі (0)