ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз розсилає договори для продовження газопостачання на умовах ПСО

Нафтогаз розсилає договори для продовження газопостачання на умовах ПСО

Сьогодні набирає чинності постанова Кабміну яка пролонгує Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу
Сьогодні, 1 жовтня 2018 року, набирає чинності постанова Кабінету Міністрів України від 28.09.18 №781, яка пролонгує Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу до 18 жовтня 2018 року.
 
У зв’язку з цим НАК «Нафтогаз України» оперативно розсилає договори постачання природного газу з теплопостачальними підприємствами та договори купівлі-продажу природного газу постачальниками природного газу із спеціальними обов’язками для потреб побутових споживачів та релігійних організацій. 
 
Для отримання номінацій на 1 декаду жовтня п.р. теплопостачальним підприємствам необхідно якнайшвидше заповнити та підписати договори зі свого боку та передати їх на адресу Нафтогазу.
 
Підставою для надання номінацій є:
 
- наявний в компанії договір/договори (оригінал);
 

- виконання пункту 12 постанови КМУ від 22 березня 2017 р. № 187 (зі змінами та доповненнями) в частині розрахунків за використанні обсяги природного газу в минулі періоди. 

 
Коментарі (0)