ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» запасся цінними паперами

«Нафтогаз» запасся цінними паперами

НАК «Нафтогаз України» 16-21 листопада уклав низку угод на закупівлю 3,52 млн облігацій внутрішньої державної позики на суму 3,68 млрд грн для розрахунків з ВАТ «Газпром»

Як повідомляє Вісник державних закупівель, з ПАТ  «Укргазбанк» укладено угоди на суму понад 1 млн грн. З ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» на 2,67 млн грн.

«Прибуток «Укрексімбанку» після зворотного викупу облігацій «Нафтогазом» становитиме 55,84 млн грн, «Укргазбанку» – 117,97 млн грн», - зазначається у повідомленні.

З урахуванням цих закупівель, «Нафтогаз» з початку 2012 року уклав угоди на операції РЕПО (операція, яка складається з двох частин і, при якій укладається єдина генеральна угода між учасниками ринку про продаж/купівлю цінних паперів на певний строк, із зобов'язанням зворотного продажу/купівлі у визначений термін або, на вимогу однієї зі сторін, за зазделегідь обумовленою ціною) по ОВДП на загальну суму 87,32 млрд грн.

В тому числі з «Дельта банком» цього року укладено угоди на загальну суму 46,82 млн грн. З державним «Укрексімбанком» було укладено угоди на 28,29 млн грн, державним «Укргазбанком» – на 4,21 млн гривень.

З російським «Промінвестбанком» – на 5,17 млн грн, з банком «Фінансова ініціатива» – на 1,97 млн грн, з «Фідобанком» – на 932,99 млн грн.

 
Коментарі (0)