ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Нафтогаз» списав безнадійну заборгованість споживачів

«Нафтогаз» списав безнадійну заборгованість споживачів

«Нафтогаз» списав безнадійну заборгованість у останньому кварталі минулого року. У Мінекономіки впевнені, що стабілізація фінансового становища Компанії відбулася за рахунок підвищення тарифів на газ.

НАК «Нафтогаз України» списали безнадійну заборгованість за IV квартал минулого року, що вплине на фінансові показники компанії. Про це повідомили у прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Окрім того, у відомстві наголошують, що процес переходу до ринкових цін на газ, який має скінчитись у наступному році, сприятиме скороченню збитків «Нафтогазу».

«…Поліпшення фінансових результатів НАК «Нафтогаз України» відбулося завдяки підвищенню тарифів для населення, яке відбулось у рамках переходу до ринкових цін на природний газ. Це дозволило компанії завершити січень-вересень 2015 року з прибутком 0,2 млрд грн, у порівнянні зі збитком -60,2 млрд грн за відповідний період 2014 року. Цей результат не враховує списання безнадійної заборгованості, яке відбудеться наприкінці року», - зазначаєть у Мінекономіки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Кабінеті Міністрів впевнені, що цього року НАК «Нафтогаз України» вперше стане прибутковим.

 
Коментарі (0)