ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Нафтогаз України» відкрив нові «магістралі»

«Нафтогаз України» відкрив нові «магістралі»

Сьогодні голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Євген Бакулін взяв участь в урочистостях з нагоди завершення будівельних робіт та введення в експлуатацію підвідних газопроводів.

Сьогодні голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Євген Бакулін взяв участь в урочистостях з нагоди завершення будівельних робіт та введення в експлуатацію підвідних газопроводів до 16 населених пунктів Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Комплексний проект газифікації району передбачав будівництво газопроводів як високого, так і середнього тиску, що дозволило закільцювати систему газопостачання і таким чином забезпечити її високу надійність.
 
У рамках цього проекту було прокладено 69 кілометрів газопроводів, для яких використовувалися полімерні поліетиленові труби, виготовлені в Україні з сучасних композитних матеріалів. Інвестиції у будівництво об’єктів газифікації склали 16,7 млн грн.
 
Загалом у Кам'янець-Подільському районі газ отримують 4 420 домоволодінь, у яких мешкають понад 12,6 тисяч подолян. Перші 1 080 домоволодінь будуть підключені до газопостачання вже 30-31 травня, решта будуть під'єднані впродовж наступних кількох місяців залежно від введення в експлуатацію розвідних газопроводів у межах населених пунктів.
 
«Здійснюючи газифікацію населених пунктів, компанія «Нафтогаз України» реалізує соціальну політику нашої держави, - наголосив голова правління Національної акціонерної компанії Євген Бакулін під час урочистостей з нагоди введення в експлуатацію нової системи газопостачання Кам'янець-Подільського району. – Компанія має державну форму власності і реалізація завдань Президента і уряду в сфері підвищення стандартів життя наших співгромадян належить до числа її головних пріоритетів».
 
Довідково: Рівень газифікації Хмельницької області становить 88,7% для міських та 45,2% для сільських населених пунктів, що перевищує відповідні середні показники по Україні. Відповідно до Програми газифікації населених пунктів України Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», в Хмельницькій області буде побудовано 53 об'єкти газопостачання та газифіковано помешкання 137 тис. чол.
 
Розроблена Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» Програма газифікації населених пунктів передбачає спорудження в цілому по Україні 2 058 об’єктів газової інфраструктури, що дозволить підключити до газопостачання оселі понад 4  млн українців.
 
 
Коментарі (0)