ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНафтогаз відповів, чому скасував тариф «Річний»

Нафтогаз відповів, чому скасував тариф «Річний»

«Нафтогаз» пояснив, чому зупинив підключення абонентів до тарифу «Річний» по 4,73 грн за куб. м газу

 

«Нафтогаз» пояснив, чому зупинив підключення абонентів до тарифу «Річний» по 4,73 грн за куб. м газу.

Про це повідомляє «Хвиля» з посиланням на публікацію газопостачальної компанії на Фейсбуці.

Абонент «Нафтогазу» попросив уточнити, чому зараз не можна підключитися до тарифу «Річний».

У газопостачальної компанії заявили, що «ГК« Нафтогаз України »постійно аналізує потреби і переваги клієнтів для актуалізації тарифних пропозицій і оскільки половина опалювального сезону вже позаду, компанія отримує значно менше заявок на приєднання до тарифного плану« Річний ». З огляду на це ГК «Нафтогаз України» вирішила призупинити нові підключення на умовах тарифного плану «Річний» ».

«Новини і тарифи Ви можете переглядати на офіційному сайті« Нафтогаз України »https://gas.ua/», - підсумували в компанії.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" успішно здійснила електронний обмін даними з органами соцзахисту щодо клієнтів, які отримують пільги або субсидії.

В "Нафтогазі" зазначили, що для клієнтів компанії вартість блакитного палива в березні 2021 року залишиться без змін. Уряд України регламентував ціни на газ до кінця опалювального сезону, отже, вище 6,99 гривень за кубометр вартість палива не повинна вирости.

У Європі ціна на газ істотно знизилася - спотова вартість впала нижче 200 доларів за тисячу кубометрів з максимальних показників близько 335 доларів в січні.

Нагадаємо, в Україні за січень витрати на послуги ЖКГ збільшилися на 800-1000 грн, наступне подорожчання буде в кінці опалювального сезону.

 

 

 
Коментарі (0)