ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз вимагає від Газпрому повернути $14,23 млрд переплати за контрактом

Нафтогаз вимагає від Газпрому повернути $14,23 млрд переплати за контрактом

"Газпром" крім своїх вимог у стокгольмському арбітражі по справі про умови контракту на поставку газу в Україну вперше розкрив суму зустрічних вимог НАК "Нафтогаз України"
"Газпром" крім своїх вимог у стокгольмському арбітражі по справі про умови контракту на поставку газу в Україну вперше розкрив суму зустрічних вимог НАК "Нафтогаз України" – $14,23 млрд., повідомляє Інтерфакс-Україна
 
Як повідомлялося, 16 червня 2014 року "Газпром" подав в Арбітражний інститут Торгової палати Стокгольма позов до "Нафтогазу" за несплачений газ. Потім за рахунок вимог за умовою "бери або плати" сума позову була збільшена до $31,75 млрд.
 
"Одночасно 16 червня 2014 року "Нафтогаз" звернувся в Арбітражний інститут Торгової палати Стокгольма з вимогами про ретроактивном зміні ціни на природний газ, відшкодування всіх переплат, здійснених з 20 травня 2011 року, і скасування положення, що забороняє реалізацію поставленого по ньому природного газу за межами України. Уточнена сума вимог НАК склала понад $14,23 млрд", – пише "Газпром". 
 
Коментарі (0)