ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз забезпечує газом київські ТЕЦ: чому відсутня гаряча вода?

Нафтогаз забезпечує газом київські ТЕЦ: чому відсутня гаряча вода?

«Нафтогаз» задовольняє заявки київських ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і заводу «Енергія» на поставку газу. Таким чином, столичні виробники тепла сьогодні мають можливість забезпечити гарячою водою більше 70% київських споживачів.
НАК «Нафтогаз України» повністю задовольняє заявки київських ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 та заводу «Енергія» на постачання газу. Таким чином, столичні виробники тепла сьогодні мають можливість забезпечити гарячою водою понад 70% київських споживачів, повідомляє прес-служба підприємства.
 
За даними ПАТ «Київенерго», ТЕЦ-5 в міжопалювальний сезон постачає гарячу воду для жителів центру міста, Печерська, Русанівки, Позняків, Березняків, Теремків, проспекту Лобановського, Чоколівки, частини Борщагівки та ін. 
 
ТЕЦ-6 забезпечує столичні масиви Троєщина, Лісовий, Північно-Броварський, Воскресенка, Виноградар та частину Оболоні. 
 
Завод «Енергія» постачає гарячу воду кільком сотням будинків на Позняках.
 
«Нафтогаз готовий продовжувати безперебійне забезпечення газом також комунального підприємства «Київтеплоенерго», яке за рішенням київської влади стане користувачем цих об’єктів теплопостачання після 1 серпня 2018 року. Для цього підприємство має укласти договір у відповідності до вимог Закону України «Про теплопостачання» - говориться в повідомленні. 
 

Зокрема, стаття 22 Закону вимагає, що Київтеплоенерго має стати правонаступником за зобов’язаннями попереднього користувача майна. Разом з цими зобов’язаннями підприємство має можливість отримати також відповідні права вимоги до боржників попереднього користувача майна. Нафтогаз готовий обговорити графік розрахунків за цією заборгованістю і не вимагає її негайного погашення. 

 
Коментарі (0)