ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Нафтогаз» займеться постачаннями електроенергії

«Нафтогаз» займеться постачаннями електроенергії

Компанія виграла перший тендер Кіровоградської області

ТОВ "Газопостачальна компанія" Нафтогаз України "виграла перші тендери на поставку електроенергії. Про це компанія повідомляє Twitter.

Згідно з інформацією на сайті, ProZorro, "Нафтогаз" буде поставляти електроенергію комунальному некомерційному підприємству "Кіровоградський обласний протитуберкульозний диспансер" на суму 880 тис. Грн.

Як відзначили в "Нафтогазі", мова йде про порівняно невеликих обсягах, "але дуже важливий досвід конкурентної боротьби на новому для нас ринці".

"Надалі клієнти зможуть купувати у" Нафтогазу "не тільки газ, а й інші енергетичні продукти - на привабливих умовах і з якісним сервісом", - відзначили в "Нафтогазі".

Відзначимо, з 1 січня 2019 року почала діяти нова модель роздрібного ринку електричної енергії.

У квітні 2019 року Кабінет міністрів України схвалив формування нових структур для запуску реформованого ринку електричної енергії. Зокрема, уряд розпорядився сформувати держпідприємство "Гарантований покупець" на базі однойменної філії "Енергоринку" шляхом виділення майна, прав та обов'язків для виконання функцій гарантованого покупця електричної енергії.

 

 
Коментарі (0)