ГоловнаВідеорепортажАльтернативна енергетика«Нафтогаз» заплатить юристам $ 6 млн за суди проти РФ

«Нафтогаз» заплатить юристам $ 6 млн за суди проти РФ

НАК «Нафтогаз України» закуповує послуги юридичних радників по переговорної процедурі для супроводу судових процесів проти Російської Федерації в 2019 році У прес-службі НАК нагадали, що в жовтні 2016 року сім компаній групи «Нафтогаз» ініціювали арбітражне провадження проти

НАК «Нафтогаз України» закуповує послуги юридичних радників по переговорної процедурі для супроводу судових процесів проти Російської Федерації в 2019 році

У прес-службі НАК нагадали, що в жовтні 2016 року сім компаній групи «Нафтогаз» ініціювали арбітражне провадження проти Російської Федерації щодо відшкодування шкоди, заподіяної незаконною експропріацією Росією активів групи в Криму. Збитки групи в результаті окупації Криму та подальшої експропріації активів в даний час оцінюються експертами в суму понад $ 5 млрд.

Інтереси «Нафтогазу» в позові проти РФ про відшкодування збитків представляє міжнародна юридична компанія Covington & Burling LLP.

У травні 2018 року в Гаазі завершилися усні слухання з питань юрисдикції та відповідальності в цьому арбітражній справі. Питання збитків буде розглянуто і вирішено Трибуналом на другій стадії розгляду справи, після винесення рішення по юрисдикції та відповідальності.

Очікується, що Трибунал винесе перше рішення у справі в першому кварталі 2019 року.

 

 
Коментарі (0)