ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» заплатить норвезьким юристам 14 мільйонів євро

«Нафтогаз» заплатить норвезьким юристам 14 мільйонів євро

Компанія уклала договір на надання юридичних послуг в судовому процесі проти "Газпрому".

Компанія уклала договір на надання юридичних послуг в судовому процесі проти "Газпрому".

У вартість послуги входить гонорар адвокатам і витрати на залучення свідків

НАК "Нафтогаз України" уклав договір на надання юридичних послуг в судовому процесі проти російського ВАТ "Газпромом". Компанія заплатить адвокатам норвезької юридичної компанії Wikborg Rein Advokatfirma AS 14 мільйонів євро за даними тендерав Prozorro.

Відзначається, що в вартість послуги входить гонорар адвокатам і витрати на залучення свідків у судовому провадженні щодо врегулювання спору між "Нафтогазом" і "Газпромом".

Нагадаємо, в кінці січня в Стокгольмі почалося перше засідання нового арбітражу за позовом НАК "Нафтогаз України" проти російського монополіста "Газпром".

28 лютого Стокгольмський арбітраж задовольнив вимоги "Нафтогазу" про компенсацію на суму $ 4,63 млрд за недопостачають "Газпромом" обсяги газу для транзиту. За результатами двох арбітражних проваджень у Стокгольмі російський газовий монополіст повинен сплатити $ 2,56 млрд на користь "Нафтогазу".

Детальніше про протистояння двох енергетичних гігантів читайте в матеріалі Алли Єрьоменко та Олександра Малиновського "Стокгольмський бумеранг" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

 

 
Коментарі (0)