ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Нафтогаз» зберіг березневу ціну газу в 6,86 грн

«Нафтогаз» зберіг березневу ціну газу в 6,86 грн

ТОВ "Газопостачальна компанія" Нафтогаз України "зберегла на березень 2021 року ціну на природний газ для населення на рівні 6,86 гривні / куб.

 

ТОВ "Газопостачальна компанія" Нафтогаз України "зберегла на березень 2021 року ціну на природний газ для населення на рівні 6,86 гривні / куб. м (з ПДВ, без урахування вартості розподілу і доставки) в порівнянні з лютим.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передають Українські Новини.

"Ми зберегли для наших клієнтів одну з найвигідніших цін на газ в березні. Ціна для побутових споживачів в рамках тарифного плану" Місячний "складе 6,86 гривень / куб. М з ПДВ, без вартості розподілу (доставки)", - йдеться в ньому.

Згідно з повідомленням, для клієнтів, які оформили тарифний план "річний" в минулому році, вартість газу не зміниться і складе 4,73 гривні, 5,24 гривні і 6,45 гривні за куб. м, згідно з умовами договорів.

Також для клієнтів, яким "Нафтогаз" поставляє газ як постачальник "останньої надії" ціна на газ в березні складе 6,99 гривень / куб. м газу.

Нагадаємо, з 1 лютого ціни на газ для населення знизили. Раніше Зеленський доручив заступнику керівника Офісу Президента Кирилу Тимошенко провести аудит наявних тарифів у всіх областях України та отримати роз'яснення по завищених тарифах. Також президент доручив Кабміну і НКРЕКУ вирішити питання тарифів.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)