ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНафтогаз знизить ціну на газ для промспоживачів

Нафтогаз знизить ціну на газ для промспоживачів

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" знизила з квітня ціну на газ для промислових споживачів на 19,1% або на 1 415 гривень / тис. куб. м до 5 990 гривень/тис. куб. м (без ПДВ)

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" знизила з квітня ціну на газ для промислових споживачів на 19,1% або на 1 415 гривень/тис. куб. м до 5 990 гривень/тис. куб. м (без ПДВ).

Про це йдеться в повідомленні "Нафтогазу".

"Промислові споживачі, які співпрацюють з "Нафтогазом" на умовах попередньої оплати, будуть купувати газ за ціною 5 990 гривень / тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами)", - йдеться в повідомленні.

Також в повідомленні зазначається, що "Нафтогаз" в березні скористався ринковою ситуацією і закупив достатній обсяг газу для забезпечення своїх побутових споживачів.

"З огляду на це, ТОВ" Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" знизить ціну на квітень для своїх побутових споживачів в Кіровоградській області та інших регіонах на 2%, не встановлюючи максимально можливу торговельну націнку постачальника, яка дозволена законодавством. Таким чином, кінцева ціна газу для побутових споживачів газопостачальної компанії "Нафтогаз України" складе 8,38 гривень за куб. м замість 8,55 гривень за куб. м (з ПДВ) ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше Нафтогаз з березня знизив ціну на газ для промисловців майже на 15%. 

 
Коментарі (0)