ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Нафтогазу» повернули тримільярдний борг

«Нафтогазу» повернули тримільярдний борг

«Нафтогазу» одна з компаній-боржників повернула заборгованість у розмірі 3 мільярдів гривень. Борг було стягнено в результаті кримінального провадження, яке порушило МВС.
НАК «Нафтогаз Україна» повернули борг в розмірі 3 млрд грн від компанії «Ostchem». Заборгованість було повернуто в результаті кримінального провадження МВС. Про це заявив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, повідомили у прес-службі Кабінету Міністрів.
 
«Внаслідок кримінального провадження МВС і наших жорстких та чітких дій, НАК «Нафтогаз України» отримав повну суму заборгованості з компанії «Ostchem» - сказав посадовець.
 
Чиновник нагадав, що компанія «Ostchem» мала заборгованість перед «Нафтогазом» з 2010 року. 
 
«Міністерство внутрішніх справ порушило кримінальне провадження, арештувало активи компанії «Ostchem». І внаслідок цього кримінального провадження і жорстких та чітких дій, НАК «Нафтогаз України» отримала повну суму заборгованості з компанії «Ostchem», - заявив пан Яценюк.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, підприємства ТКЕ, ТЕЦ та прямі промислові споживачі за тиждень скоротили заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» за природний газ на 2,3 млрд грн (9,9%) – до 21,5 млрд грн. 
 
Коментарі (0)