ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогазу» повертатимуть борги частинами

«Нафтогазу» повертатимуть борги частинами

Погашення заборгованості перед «Нафтогазом» за спожитий газ розтягнуть на поточний рік. План відповідних заходів міжвідомча робоча група має подати до 1 вересня.

Кабінет Міністрів доручив міжвідомчій робочій групі зі стягнення дебіторської заборгованості перед НАК «Нафтогаз України» до 1 вересня поточного року затвердити річний план погашення заборгованості за спожитий природний газ. Про це йдеться в розпорядженні уряду №786-р від 20 серпня 2014 року.

«До 1 вересня 2014 року розробити план заходів щодо скорочення обсягу дебіторської заборгованості перед НАК «Нафтогаз України» за спожитий природний газ та затвердити помісячний план погашення заборгованості на вересень 2014 року - грудень 2015 року встановивши планові показники за групами споживачів», - йдеться в документі.

Окрім того, уряд доручив робочій групі розробити та подати Кабінетові Міністрів пропозиції щодо внесення змін до законодавчих актів про усунення перешкод у роботі зі стягнення дебіторської заборгованості та забезпечення повноцінного функціонування обов'язкових розподільчих рахунків в секторі централізованого теплопостачання.

Нагадаємо, цією ж постановою Кабмін створив міжвідомчу робочу групу щодо стягнення дебіторської заборгованості перед «Нафтогазом» на чолі з Міністром енергетики та вугільної промисловості Юрієм Проданом.

 
Коментарі (0)