ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНАК «Нафтогаз України» знизила на 23,6% ціни на природний газ у квітні

НАК «Нафтогаз України» знизила на 23,6% ціни на природний газ у квітні

НАК «Нафтогаз України» знизила на 23,6% ціни на природний газ у квітні у порівнянні з березнем для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання
НАК «Нафтогаз України» знизила на 23,6% ціни на природний газ у квітні у порівнянні з березнем для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, що купують газ на умовах оплати протягом або після періоду поставки. Повідомляє прес-служба компанії.
 
"Ціна газу для таких споживачів становитиме 6 233 грн/тис. куб. м (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами), що на 23,6% менше березневої ціни на умовах оплати протягом або після періоду поставки", - вказали у компанії.
 
З ПДВ ціна на газ для промспоживачів з постоплатою становитиме 7 479,60 грн/тис. куб. м.
 
Раніше "Нафтогаз" оприлюднив цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 квітня 2019 року для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, що купують газ на умовах передоплати. Ціна на газ для них становить 5 990 грн/тис. куб. м (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами). Це на 19,1% менше у порівнянні з ціною, запропонованою промспоживачам з передоплатою на березень.
 
З ПДВ ціна на газ для цієї категорії споживачів становитиме 7 188,00 грн/тис. куб. м.
 

Окрім того, ГПК "Нафтогаз України" також знизить ціну на квітень для своїх побутових споживачів в Кіровоградській області та інших регіонах на 2%, не встановлюючи максимально можливу торгову націнку постачальника, що дозволена законодавством. Таким чином, кінцева ціна газу для побутових споживачів ГПК становитиме 8,38 грн за куб. м замість 8,55 грн за куб. м (включно з ПДВ та витратами на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами). 

 
Коментарі (0)