ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНардепам у жовтні компенсували 3 мільйони гривень за житло

Нардепам у жовтні компенсували 3 мільйони гривень за житло

Депутатам, які орендують житло в Києві, в жовтні компенсували понад 3 мільйони гривень. За жовтень найбільшу компенсацію за проживання виплатили безпартійному депутату Євгену Яковенко - 70 550 грн

У Раді повідомляють, що 144 нардепам України дев'ятого скликання компенсували більш ніж 3 млн гривень за проживання. Йдеться про тих депутатів, які орендують житло в Києві або користуються послугами столичних готелів. В цілому сума становить 3 131 648 грн.

Так стало відомо, що за жовтень 2020 го найбільшу компенсацію за проживання виплатили безпартійному депутату Євгену Яковенко - 70 550 грн. Суму в розмірі 39 650 грн отримали нардеп від "Європейської Солідарності" Олег Синютка, депутати фракції "Слуга народу" Орест Саламаха, Георгій Мазурашу, Артем Дмитрук, Володимир Воронов, Федір Веніславський.

Нагадаємо, в цьому році в вересні найбільше коштів компенсували за житло Дмитру Припутні, члену фракції "Слуга народу" в сумі 79 950 грн. У свою чергу членам фракцій Павлу Павлиш від "Слуги народу" і Володимиру Морозу "опозиційну платформу - ЗА ЖИТТЯ" виплатили по 59 800 тисяч гривень.

 
Коментарі (0)