ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНасалик розслідує чому «Нафтогаз» не передав активи до «Магістральних газопроводів України»

Насалик розслідує чому «Нафтогаз» не передав активи до «Магістральних газопроводів України»

Міністр Ігор Насалик доручив терміново розслідувати причини невиконання НАК «Нафтогаз України» плану дій з передачі активів до ПАТ «Магістральні газопроводи України».
Міністр Ігор Насалик доручив терміново розслідувати причини невиконання НАК «Нафтогаз України» плану дій з передачі активів до ПАТ «Магістральні газопроводи України».
 
Вчора, 20 вересня, Міністр Ігор Насалик провів засідання комісії з розслідування причин невиконання Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» плану дій з передачі активів, матеріально-технічних та інших ресурсів до ПАТ «Магістральні газопроводи України». Комісія утворена на виконання п.8 витягу з протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 06 вересня 2017 року № 52.
 
Ігор Насалик стверджує, що з боку Міненерговугілля України всі пункти, передбачені постановою Уряду від 1 липня 2016 р. № 496, повною мірою виконані. Перелік активів, матеріально-технічних цінностей та інших ресурсів погоджено з Секретаріатом Енергетичного Співтовариства та затверджено Урядом. Водночас НАК «Нафтогаз України» в обхід цього рішення внесено зміни до зазначеного переліку.
 
Міністр доручив у 10-денний термін розслідувати причини невиконання Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» плану дій з передачі активів, матеріально-технічних та інших ресурсів до ПАТ «Магістральні газопроводи України», неналежного проведення інвентаризації майна, яке підлягає передачі, а також розслідувати проведення НАК «Нафтогаз України» власного анбандлінгу, який суперечить рішенням Уряду та Секретаріату Енергетичного Співтовариства. 
 
Коментарі (0)