ГоловнаКоментаріГазопостачанняІ.Насалик:«НАК «Нафтогаз України» досить дивна компанія...»

І.Насалик:«НАК «Нафтогаз України» досить дивна компанія...»

Ціна на газ може знизитися на 800 грн, якщо НАК «Нафтогаз України» буде виконувати визначені Урядом індикатори при постачанні газу населенню.
Ціна на газ може знизитися на 800 грн, якщо НАК «Нафтогаз України» буде виконувати визначені Урядом індикатори при постачанні газу населенню. 
 
Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик під час Години запитань до Уряду.
 
«НАК «Нафтогаз України» досить дивна компанія, від якої ми не можемо отримати інформації щодо поставок газу та іншої господарської діяльності. На засіданні Кабінету міністрів ми зробили зміни до 293 Постанови і поставили відповідні індикатори, за якими НАК «Нафтогаз України» повинна реалізувати газ населенню. При виконанні цих індикаторів ціна на газ зміниться у сторону зменшення приблизно на 700-800 грн», - повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.
 

Нагадаємо, Кабінет міністрів України зобов’язав НАК «Нафтогаз України» з червня 2019 року враховувати дані Міненеконорозвитку та "Української енергетичної біржі" для розрахунку вартості природного газу для населення.  

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
11 Червня 2019 p. 16:36
Спустошує кишені не плата за газ, а плата за холодну воду.---------------------------Тобто не в тій компослузі насалики імітують діяльність.