ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНаселені пункти Херсонщини досі без електрики

Населені пункти Херсонщини досі без електрики

У Херсонській області без електропостачання залишається майже десять населених пунктів. Поміж тим, у ДСНС наголошують, що до відновлення енергопостачання населених пунктів залучені бригади обленерго
У Херсонській області досі не відновлено електропостачання у 9 населених пунктах. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.
 
«Протягом 23 січня аварійними бригадами обленерго проводилися роботи по відновленню електропостачання населених пунктів, які були знеструмлені в період з 17 по 19 січня внаслідок складних погодних умов (пориви вітру, налипання снігу та обледеніння), через спрацювання систем захисту ліній електропередач», - підкреслили в ДСНС.
 
Поміж тим, до відновлення енергопостачання населених пунктів залучені бригади обленерго. Силами ДСНС протягом доби надавалась допомога у доставці бригад обленерго до важкодоступних місць для проведення робіт з відновлення пошкоджених ліній електропередач.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Луцьку завтра буде припинено електропостачання будинкам на деяких вулицях міста. Зазначається, що знеструмлення проходитимуть з 9:00 до 17:00.
 
Коментарі (0)