ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНаселеним пунктам Луганщини «відрізали» газ

Населеним пунктам Луганщини «відрізали» газ

У Луганській області, внаслідок обстрілів з боку так званих ополченців «ЛНР» без газопостачання залишилось близько 13 тис. абонентів. Ворожий снаряд перебив газопровід високого тиску поблизу Станиці Луганської.

У Станиці Луганській та навколишніх 13 населених пунктах Луганської області відсутнє газопостачання. Вчора ввечері терористи перебили газопровід, що і спричинило припинення подачі «блакитного» палива в населениі пункти. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

За інформацією прес-служби, газопровід було пошкоджено 7 травня близько 10 години вечора.

«Внаслідок обстрілу в Станиці перебитий газопровід високого тиску, частина районного центру й 13 інших населених пунктів (усього понад 13 тисяч абонентів) залишилося без газу», - повідомив губернатор Луганської області Геннадій Москаль.

Наразі на місці аварій працюють ремонтні бригади. Газопостачання планують відновити протягом кількох годин.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 6 травня на Донбасі з 18:00 незаконні збройні формування 11 разів порушили режим тиші. Як і в попередні дні противник вів інтенсивні обстріли позицій українських військ із мінометів 120 і 82 міліметрів. У «вогні» були населені пункти Піски, Майорськ, Гранітне.

 
Коментарі (0)