ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНаселення потроху розраховується за комунальні послуги

Населення потроху розраховується за комунальні послуги

Борги за газ і його розподіл склали 23,1 мільярди гривень. Заборгованість населення України стосовно оплати житлово-комунальних послуг (ЖКП) на кінець вересня 2021 року зменшилася на 2,2%

 

Борги за газ і його розподіл склали 23,1 мільярди гривень. Заборгованість населення України стосовно оплати житлово-комунальних послуг (ЖКП) на кінець вересня 2021 року зменшилася на 2,2%.

Дані порівняли з серпнем – до 61,5 мільярдів гривень. Про це 23 листопада повідомила Державна служба статистики України.

Заборгованість за централізоване опалення та гарячу воду склала 18,8 мільярдів гривень. За постачання електроенергії показники боргу – 6,5 мільярда гривень. У вересні населення країни сплатило за житлово-комунальні послуги 12,2 мільярда  гривень (111,3% нарахованих за цей період сум).

У вересні 2021 року з населенням було укладено 7,3 тисяч договорів з погашення реструктуризованої заборгованості. Загальна сума – 76,1 мільйонів гривень. 

Ситуація у цій сфері й надалі погіршується. Населення немає додаткових коштів на погашення заборгованості за комунальні послуги.    

 

 

 
Коментарі (0)