ГоловнаПослугиФінансування ЖКГКияни зможуть запитати про лічильники у власних будинках

Кияни зможуть запитати про лічильники у власних будинках

Кожен киянин може дізнатися, коли в його будинку встановлять лічильник на гарячу воду і опалення. Крім того, мешканці столиці мають змогу запитати, як це зробити швидше самостійно.

Відтепер кияни можуть дізнатися, коли у їхніх будинках встановлять лічильник на гарячу воду та опалення. Відповідна інформація розміщена на веб-сервісі «Карта теплолічильників». Про це «Україні Комунальній» повідомили в компанії «Київенерго».

«Тут можна дізнатися про кількість та адреси діючих у житловому секторі Києва по зоні обслуговування «Київенерго» будинкових теплолічильників гарячого водопостачання, централізованого опалення та встановлених на загальному вводі», – пояснили на підприємстві. 
 
Крім того, на сторінці є інформація про те, де встановлюються прилади обліку у 2015 році. 
 
«Веб-сервісом передбачений також зворотній зв'язок: кияни можуть надіслати «Київенерго» інформацію про свій будинок та дізнатися, як встановити лічильник теплоенергії за власний кошт або для розгляду можливості встановити теплолічильник безкоштовно. Анкети будуть розглянуті спеціалістами компанії, а відповідні будинки проінспектовані щодо технічної можливості встановлення лічильників. Дізнатися, чи буде будинок включено в інвестпрограму наступного року, клієнти «Київенерго» зможуть також за допомогою «Карти теплолічильників» після Нового року», – поянили в компанії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Київенерго» продовжує встановлювати прилади обліку теплоенергії в столичних багатоповерхівках. Лічильники з’являються в будинках різних районів міста. Проте, на заваді встановленню вузлів обліку стає санітарний стан підвальних приміщень.
 
Коментарі (0)