ГоловнаНовини ЖКГТранспортІнцидент на залізниці затримав 20 потягів

Інцидент на залізниці затримав 20 потягів

На Запоріжжі два вагони потягу №225 «Дніпропетровськ-Євпаторія» з'їхали з рейок.Близько двох десятків пасажирських потягів У Кримському напрямку затрималися з прибуттям до кінцевих пунктів маршрутів.
4 серпня о 01.40 у межах станції Канкринівка Запорізької дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці стався інцидент із пасажирським потягом №225 сполученням Дніпропетровськ – Євпаторія у складі 19 вагонів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».
 
Зокрема, під час маневрових робіт на станції, які виконувалися  на швидкості 5-7 км\год, стався схід із рейок двох пасажирських вагонів (останнього – двома колісними парами, передостаннього – чотирма) без перекидання та нахилу вагонів.
 
Як зазначається, постраждалих серед пасажирів обох вагонів немає, руйнування колії не сталося.
 
Інцидент з потягом №225 став причиною затримки до 4-х годин близько двох десятків пасажирських потягів на Кримському напрямку (по непарній колії). Було організовано регулювання руху поїздів в обох напрямках по парній колії. З 07.20 залізничний рух в обох напрямках повністю відновлено. 
 
 
Коментарі (0)