ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНе всі українці спромоглися отримати 6500 грн

Не всі українці спромоглися отримати 6500 грн

Назвали три основні причини, чому гроші не прийшли.

 

Деяким українцям досі не виплатили 6500 гривень від держави у рамках програми «єПідтримка». У Мінекономіки повідомили, кому і коли варто чекати на гроші, передає «Сегодня».

Є три основні причини, чому гроші не прийшли:

допомогу вчасно не профінансували із бюджету;

гроші одержувачам надіслали, але їх чомусь не виплатив банк;

заявник не пройшов відбір на одержання допомоги 6500 гривень.

Для тих, хто подав заявки з 26 по 31 березня, виплату не змогли вчасно профінансувати через брак грошей у бюджеті. Однак це не означає, що вони не прийдуть.

Якщо у вас у мобільному додатку «Дія» у статусі заявки написано «Заявку надіслано успішно», то гроші вам нарахують, просто із затримкою.

Якщо ви подавали заявку з 7 по 25 березня, то виплату Мінекономіки вже профінансувало і якщо гроші досі не прийшли, то потрібно звернутися до банку, на карту якого мали прийти кошти, або до Міністерства цифрової трансформації.

Також можна дізнатися до Мінсоцполітики, чи потрапили ви взагалі до Реєстру отримувачів. Для цього зверніться туди із запитом, у якому вкажіть свої анкетні дані, а також реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Якщо ви взагалі не встигли подати заявку на отримання допомоги, то до списку одержувачів уже не потрапите і гроші можете не чекати, адже така можливість була лише до кінця березня.

 

 

 
Коментарі (0)