ГоловнаНовини ЖКГТранспортНегода додала проблем залізничникам

Негода додала проблем залізничникам

На Львівській залізниці негода спричинила розмив земляного полотна. Через це деяким потягам довелося курсувати за зміненим маршрутом. Наразі задля безпеки на місці здійснюється цілодобове чергування працівників дистанції колії.

Під час нічного обходу колії залізничники Львівської магістралі виявили розмив земляного полотна  на 52 км ПК9-10 перегону Дрогобич – Дубляни Самбірські. Це сталося внаслідок підняття рівня води біля залізничної колії вздовж річки Бистриця та прориву дамби малої гідроелектростанції з подальшим затопленням колії. Відтак, перегон о 4:25 закрили для руху поїздів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Станом на ранок працівники Львівської магістралі виявили 7 місць розмиття, загальна протяжність розмитого земляного полотна складає 120 метрів.  Неприємності спричинило підняття рівня води в річці Бистриця до 6,6 метра, який за півдоби досяг історичного максимуму. Оскільки зазначена ділянка колії входить до переліку особливо небезпечних місць колійного господарства, в період сильних опадів тут здійснюється цілодобове чергування працівників дистанції колії», – йдеться в повідомленні.

До речі, через розмив колії пасажирський поїзд №49/50 сполученням Київ-Трускавець прослідував за зміненим маршрутом: через Львів-Стрий-Дрогобич замість Львів-Самбір-Дрогобич. Також, змінить своє курсування поїзд №49/50 Трускавець-Київ, він рухатиметься зміненим маршрутом через станцію «Стрий».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вночі з 15 на 16 травня у результаті несприятливих погодних умов сталося знеструмлення 189 населених пунктів в дев'яти областях України.
 
Коментарі (0)