ГоловнаНовини ЖКГТранспортНегода не завадила курсуванню поїздів

Негода не завадила курсуванню поїздів

Погіршення погодних умов не вплинуло на графік курсування потягів. Наразі, залізничники активно очищують колії від снігових заметів для забезпечення подальшого руху залізничними коліями.

Попри значні снігові замети потяги курсують згідно з графіком. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

«Рясні опади у вигляді снігу, які минулої доби спостерігалися, зокрема, у київському та львівському регіоні, додали роботи залізничникам. Щоб забезпечити рух поїздів за графіком, від снігових заметів очищують колії, стрілочні переводи та пасажирські платформи», - зазначається у повідомленні.

Відтак, для забезпечення курсування потягів на Південно-Західній залізниці задіяно понад 1500 працівників, котрі усувають наслідки снігопадів на залізничних коліях. На Львівській магістралі від снігу очищено 125 технологічних проїздів та 440 стрілочних переводів.

«Робота із прибирання снігу на залізницях триває, наразі всі пасажирські  поїзди прямують згідно з графіком руху», - йдеться у повідомленні компанії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в’їзд до Києва тимчасово обмежили для великогабаритного транспорту. Це пов’язано з погіршенням погодних умов. Також, на столичних вулицях комунальники працюють над усуненням наслідків снігопаду.

 
Коментарі (0)