ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНегода забрала світло у Львівської області

Негода забрала світло у Львівської області

На Львівщині проводяться роботи з відновлення електропостачання. Вночі регіоном ходила негода, яка забрала електропостачання у 7 районів області.

Негода, яка ходила Львівською областю вночі з 14 на 15 серпня знеструмила 55 населений пунктів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі уряду.

Зокрема, за наданою інформацією, внаслідок проходження атмосферного фронту (дощ, гроза) на території cеми районів області було пошкоджено 1 ЛЕП 110 кВ, 13 ЛЕП 6-10 кВ (11 повністю та 2 частково), знеструмлені 230 ТП 10/0,4 кВ.
 
«Без електропостачання залишилось 55 населених пунктів  (39 повністю та 16 частково), а саме у Буському, Городоцькому, Золочівському, Жовківському, Жидачівському, Перемишлянському та Пустомитівському районах.», – підсумували в прес-службі.
 
Наразі аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» проводяться роботи з відновлення електропостачання, дояких залучено 20 бригад у складі 26 од. техніки та 103 осіб. Відновлювальні роботи планується завершити до 16.00 15 серпня. Ситуація знаходиться на контроліобласної державної адміністрації.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові пройде акція з обмеження швидкості руху для водіїв міста. Зокрема, їм доведеться пригальмувати на кількох вулицях Львова.
 
Коментарі (0)