ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНегода знеструмила десятки населених пунктів

Негода знеструмила десятки населених пунктів

В Україні через негоду повністю без світла залишилося 30 населених пунктів та ще 4 частково. Знеструмлення зафіксовано у двох областях. Над відновленням електропостачання працюють аварійні бригади.

В Україні внаслідок ускладнення погодних умов без електропостачання залишилось 30 населених пункти. Знеструмлення сіл та міст зафіксовано у двох областях. Про це свідчать оперативні дані Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, в Житомирській області світла немає в 16 населених пунктах у Житомирському, Андрушівському, Овруцькому, Олевському, Новоград-Волинському, Ємільчинському районах, а також на 105 трансформаторних підстанціях.

Окрім того, у Закарпатській області залишаються відключеними від електропостачання 14 населених пунктів повністю та 4 частково.

Зокрема, на ранок 11 лютого, світла на Закарпатті немає:

- у Перечинському районі: 6 – повністю (Дубриничі, Липовець, Лікіцари, Лумшори, Вільшинки, Турички);
- у Воловецькому районі: 1 – частково (В.Ворота);
- у Великоберезнянському районі: 1 – частково (Люта);
- у Міжгірському районі:  6 повністю (Пилипець, Подобовець, Річка, Тюшка, Ізки, Студений);
- у Свалявському районі: Ганьковиця та Керецьки – повністю та Стройно й Неліпино – частково.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, жителям Сум протягом тижня будуть відключати електроенергію. Загалом, знеструмлення триватимуть по декілька годин. Причиною незручностей називають необхідність проведення робіт на електролініях.

 
Коментарі (0)