ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНегода знеструмила дев’ять областей

Негода знеструмила дев’ять областей

Через погані погодні умови сотні населених пунктів в дев’яти областях України залишилися знеструмленими вночі з 29 на 30 грудня.

Вночі негода знеструмила 479 населених пунктів у 9 областях України. Найбільше постраждав Одеський регіон. Там без світла залишилися 178 міст та містечок. Про це йдеться в оперативній інформації Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«В ніч з 29 на 30 грудня внаслідок складних погодних умов (ожеледь, шквалисті пориви вітру, налипання мокрого снігу), через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 479 населених пунктів у девяти областях», – йдеться в повідомленні.
 
Зокрема, негода знеструмила 168 н. п. в Одеській області, 88 н. п. в Херсонській, 72 н. п. в Дніпропетровській, 56 н. п. в Миколаївській, 37 н. п. в Донецькій, 22 н. п. в Запорізькій, 22 н. п. в Полтавській, 8 н. п. в Кіровоградській, 6 н. п. в Луганській.
 
До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», через негоду у Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях України закриті дороги і обмежений рух транспорту.
 
Коментарі (0)