ГоловнаНовини ЖКГТранспортНерухомість аеропорту «Бориспіль» здадуть в оренду

Нерухомість аеропорту «Бориспіль» здадуть в оренду

Фонд держмайна (ФДМ) України передасть в оренду нерухомість Міжнародного аеропорту "Бориспіль", який раніше звинуватили в порушенні антимонопольного законодавства

Фонд держмайна (ФДМ) України передасть в оренду нерухомість Міжнародного аеропорту "Бориспіль", який раніше звинуватили в порушенні антимонопольного законодавства. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає прес-служба відомства.

Криклій зазначив, що конкуренція між потенційними орендарями забезпечить кращі умови оренди для держави і якісний сервіс для пасажирів.

"Саме для цього Міністерство інфраструктури спільно з Фондом державного майна вирішили, що в оренду передаватимуться тільки об'єкти з певною площею і цільовим призначенням", - сказав Криклій.

У Мінінфраструктури уточнили, що ще 26 грудня 2019 року розглянули питання про можливість передачі в оренду державного нерухомого майна, що знаходиться на балансі ДП "МА" Бориспіль ", і направили відповідні висновки регіональному відділенню ФДМ по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

Нагадаємо, також Міністерство інфраструктури в грудні 2019 року погодився скасувати рішення про надання пільг аеропорту "Бориспіль" у вигляді зниженого тарифу на аеронавігаційне обслуговування.

 

 
Коментарі (0)