ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНесвоєчасне укладення додаткових угод не відобразиться на газопостачанні ТКЕ та ОСББ - Нафтогаз

Несвоєчасне укладення додаткових угод не відобразиться на газопостачанні ТКЕ та ОСББ - Нафтогаз

НАК «Нафтогаз України» укладає додаткові угоди на продаж газу з теплокомуненерго та об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, які керують котельнями на газу
НАК «Нафтогаз України» укладає додаткові угоди на продаж газу з теплокомуненерго та об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, які керують котельнями на газу, повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».
 
31 березня 2018 року, набрала чинності постанова Кабміну від 28.03.18 №228, яка пролонгує Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу до 01 червня 2018 року.
 
Процес укладення нових угод не міг стартувати без публікації постанови Кабміну №228.
 
Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» підготувала проекти додаткових угод, які пролонгують дію договорів постачання природного газу із теплопостачальними підприємствами та постачальниками природного газу із спеціальними обов’язками для потреб побутових споживачів та релігійних організацій. Наразі, здійснюється їх відправка електронною поштою всім контрагентам Компанії.
 
Для отримання номінацій на 1 декаду квітня поточного року теплопостачальним підприємствам необхідно якнайшвидше підписати додаткові угоди з свого боку та передати їх на адресу Компанії.
 
В НАК «Нафтогаз України» зазначили, що несвоєчасне укладення додаткових угод не відобразиться на газопостачанні ТКЕ та ОСББ.
 

«Це, в будь якому разі, не питання відключитися від газопостачання опівночі. До того є ще декілька кроків, тим більше, що вчора вже було відомо, що ми розіслали додаткові угоди і надаємо номінації», - повідомила прес-служба підприємства. 

 
Коментарі (0)