ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНевикористані пільги за комуналку повернуть на рахунки споживачів

Невикористані пільги за комуналку повернуть на рахунки споживачів

Протягом липня Ощадбанк перерахує на рахунки 325 тисяч людей, які отримують пільги на житлово-комунальні послуги, залишки коштів, які не були використані протягом опалювального сезону 2021-2022 років

 

Протягом липня Ощадбанк перерахує на рахунки 325 тисяч людей, які отримують пільги на житлово-комунальні послуги, залишки коштів, які не були використані протягом опалювального сезону 2021-2022 років. В результаті люди отримають майже 410 млн гривень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики.

За даними прес-служби, про таке перерахування Ощадбанк поінформує людей смс-повідомленнями або інформаційними повідомленнями через електронні засоби зв’язку (за наявності у банку інформації про номер мобільного телефону пільговика).

Дізнатись про обсяг залишків коштів за своїм обліковим записом можна у своєму персональному кабінеті на офіційному сайті Ощадбанку.

Якщо у людини, яка отримує пільги, немає відкритого рахунку в Ощадбанку, то вона може відкрити його. Для цього необхідно подати відповідну заяву до банку до грудня поточного року. Тобто, подати заяву про відкриття рахунку пільговики можуть протягом липня-грудня, повідомили в прес-службі.

 

 

 
Коментарі (0)