ГоловнаНовини ЖКГТранспортДорожньому будівництву встановили часові рамки

Дорожньому будівництву встановили часові рамки

На київських водіїв чекає новорічний подарунок від дорожників. Другий тунель транспортної розв’язки на Поштові обіцяють відкрити до свят.

Уряд поставив завдання забезпечити пуск руху автотранспорту по другій частині тунелю транспортної розв'язки на Поштовій площі до кінця поточного року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Наразі в тунелі вже влаштовано інженерні мережі та піщану основу під дорожнє покриття, розпочато роботи з встановлення дренажної системи для відведення дощової води. Залишилося ще виконати роботи з влаштування дорожнього покриття та системи зовнішнього освітлення в тунелі та на з'їзді.

Заначається також, що під час будівництва було використано 95% будівельних матеріалів вітчизняного виробництва, у тому числі металоконструкції, залізобетоні вироби та інше.

Окрім того, в 2014 році згідно проекту влада обіцяє виконати роботи з благоустрою історичної частини Поштової площі та Дніпровської Набережної, що дасть змогу для вільного проходу людей до Дніпра та прогулянкових катерів.

Також планується побудувати очисні споруди для очистки стічних вод з проїзної частини, здійснити роботи з влаштування світломузичного фонтану, влаштувати верхній шар асфальтобетонного покриття по всій розв'язці та встановити декоративне освітлення тунелів та самої пішохідної частини площі і Набережної.

Як повідомляла «Україна Комунальна»,  раніше столичні чиновники заявляли, що пустити рух вздовж другого тунелю на Поштовій площі до Нового Року чи Різдва цілком можливо за умов сталого фінансування. Зокрема, на це необхідно 30 млн грн.

 
Коментарі (0)