ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНКРЕКП анулювала ліцензії п’ятьом компаніям пов’язаних з РФ на ринку електроенергії

НКРЕКП анулювала ліцензії п’ятьом компаніям пов’язаних з РФ на ринку електроенергії

Анульовані ліцензії на виробництво електричної енергії ТОВ "ПВ Солар Стейшн", ТОВ "Екопроменергія". Анульована ліцензія постачальника е/е ТОВ "Стілл Енерджі", ліцензія постачальнкиа природного газу – ТОВ "Алакор Сіті".
Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, анулювала ліцензії п’ятьом компаніям на ринку електроенергії, теплової енергії та газу, діяльність яких контролюється резидентами країни-агресора Росії, про це повідомила пресслужба Регулятора.
 
Рішення було прийнято на засіданні Нацрегулятора 20 квітня.
 
Анульовані ліцензії на виробництво електричної енергії ТОВ "ПВ Солар Стейшн", ТОВ "Екопроменергія". Анульована ліцензія постачальника е/е ТОВ "Стілл Енерджі", ліцензія постачальнкиа природного газу – ТОВ "Алакор Сіті". Окрім того, анульована ліцензія на виробництв теплової енергії ТОВ "Істек".
 
Кінцевими бенефіціарами вказаних компаній є громадяни країни-агресора РФ.
 
Нацрегулятор обгрунтував свої рішення тим, що у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, у разі документального підтвердження встановлення контролю за діяльністю ліцензіата резидентами держав, що здійснюють збройну агресію проти України, ліцензії таких компаній анулюються.
 
Коментарі (0)