ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНКРЕКП хоче підвищити тариф за передачу електрики на 30%

НКРЕКП хоче підвищити тариф за передачу електрики на 30%

В НКРЕКП обіцяють: документ буде винесений на всенародне обговорення найближчим часом. Остаточно Комісія прийме рішення, після того, як почує думку всіх учасників ринку
Нацкомісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики (НКРЕКП), погодилася з тим, що Національна енергетична компанія «Укренерго», починаючи з грудня, почне поставляти електрику українським підприємствам за 312 гривень 76 копійок за один мегават-годину. Проект відповідної постанови вже погоджено з «Укренерго», про це повідомляє прес служба Нацрегулятор.
 
Правда, в НКРЕКП обіцяють: документ буде винесений на всенародне обговорення найближчим часом. Остаточно Комісія прийме рішення, після того, як почує думку всіх учасників ринку.
 
НКРЕКУ пропонує внести зміни до постанови №2668, якою встановлено діючу ціну на послуги з передачі електроенергії «Укренерго» в розмірі 240 грн за МВт-год.
 

Нагадаємо, що «Укренерго» планувала підняти вдвічі тариф на передачу електроенергії з 1 серпня 2020 року. Але на прохання учасників ринку НКРЕКП вирішила відмовитися від різкого підвищення тарифу. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
08 Жовтня 2020 p. 22:03
Зростання цін і тарифів означає насправді продовження знецінення (інфляції) гривні, - про це, мабуть, знають всі, але чомусь це узаконене шахрайство сприймається населенням поблажливо, а даремно.