ГоловнаНовини ЖКГТранспортНКРЕКП оштрафувала Укрзалізницю за порушення Ліцензійних умов

НКРЕКП оштрафувала Укрзалізницю за порушення Ліцензійних умов

НКРЕКП оштрафувала Укрзалізницю за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії та інші
НКРЕКП оштрафувала Укрзалізницю за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії на 425 тисяч гривень, про це повідомляє прес-служба Нацрегулятора.
 
Відповідне рішення було ухвалене на засіданні комісії 4 вересня.
 
У результаті позапланової перевірки Укрзалізниці, проведеної у Києві та Київській області було виявлено низку порушень у сфері постачання та розподілу електричної енергії. Штраф склав 425 тисяч гривень.
 
Крім того, Департаменту із регулювання відносин у сфері енергетики було поставлено завдання підготувати та винести на відкрите засідання НКРЕКП проект рішення щодо встановлення (перегляду) тарифів на розподіл електричної енергії та тарифів на постачання електричної енергії “Укрзалізниця” шляхом його зміни в бік зменшення на загальну суму 331 млн 174,62 тис. грн (без ПДВ).
 
НКРЕКП також зобов’язала “Укрзалізницю” до 1 жовтня 2018 року подати на схвалення до НКРЕКП зміни до Інвестиційної програми з розподілу та постачання електричної енергії на 2018 рік, якими врахувати економію коштів у сумі 1 млн 580,51 тис. грн (без ПДВ), що склалась при виконанні заходів Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії та постачання електричної енергії за регульованим тарифом на 2017 рік.
 

У разі ненадання компанією вищезазначених змін Департамент із регулювання відносин у сфері енергетики має підготувати та винести на відкрите засідання НКРЕКП проект рішення щодо встановлення (перегляду) тарифів на розподіл електричної енергії та тарифів на постачання електричної енергії “Укрзалізниці” шляхом його зміни в бік зменшення на відповідну суму. 

 
Коментарі (0)