ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНКРЕКП оштрафувало "Рівнегаз" за повільні темпи встановлення лічильників газу

НКРЕКП оштрафувало "Рівнегаз" за повільні темпи встановлення лічильників газу

"Рівнегаз" допустило ряд порушень - організаційних, фінансових, зокрема, в частині недотримання структури тарифів, невиконання інвестиційної програми, повірки лічильників у неповному обсязі
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг оштрафувала АТ "Рівнегаз" за порушення виявлені в ході планової перевірки, зокрема, недостатніх темпів встановлення лічильників газу для населення. 
 
Таке рішення НКРЕКП ухвалила під час засідання 8 квітня, повідомила пресслужба Нацрегулятора.
 
Штраф було накладено у результаті планової перевірки компанії за період діяльності підприємства 2017-2020 роки.
 
Перевіркою було встановлено, що "Рівнегаз" допустило ряд порушень - організаційних, фінансових, зокрема, в частині недотримання структури тарифів, невиконання інвестиційної програми, повірки лічильників у неповному обсязі.
 
Серед причин, які вказуються як підстава  для накладання штрафу, - недостатні темпи встановлення лічильників газу для населення.
 
"Накласти штраф на АТ "Рівнегаз" у розмірі 102 тис. гривень за порушення Ліцензійних умов в частині забезпечення встановлення лічильників газу для населення, що проживає у квартирах та приватних будинках, в яких газ використовується: комплексно, у тому числі для опалення, – до 1 січня 2012 року; для підігріву води та приготування їжі, – до 1 січня 2016 року; тільки для приготування їжі – до 1 січня 2021 року", - йдеться в документі.
 
З урахуванням невиконання компанією інвестиційної програми, НКРЕКП постановила скоригувати тариф на виручку компанію у бік збільшення, у розмірі 30,146 млн грн.
 
Нагадаємо, "Рівнегаз" входить до структури "Регіональної газової компанії", що контролюється бізнесменом Дмитром Фірташем.
 
Коментарі (0)