ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП підвищила споживачам «Київенерго» тариф на гарячу воду та знизила тариф на опалення

НКРЕКП підвищила споживачам «Київенерго» тариф на гарячу воду та знизила тариф на опалення

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг підвищила для споживачів ПАТ «Київенерго» тариф на послуги постачання гарячої води і знизила тариф на централізоване опалення.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) підвищила для споживачів ПАТ «Київенерго» тариф на послуги постачання гарячої води і знизила тариф на централізоване опалення. Таке рішення було прийнято вчора, 4 липня, в ході засідання Нацкомісії.
 
Згідно з оприлюдненим проектом рішення НКРЕКП, тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для населення для ПАТ «Київенерго» встановлено на рівні 84,45 грн за 1 куб. м (з ПДВ) за умови підключення полотенцесушителей до систем гарячого водопостачання та 78,08 грн за 1 куб. м (з ПДВ) при відсутності полотенцесушителей.
 
Тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб управителів багатоквартирних будинків встановлені на рівні 67,80 грн за 1 куб. м (без ПДВ) за умови підключення полотенцесушителей, а також 62,68 грн за 1 куб. м (без ПДВ) при їх відсутності.
 
Крім того, тарифи ПАТ «Київенерго» на послугу з централізованого опалення для населення встановлено на рівні 1414,45 грн / Гкал (з ПДВ) для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії та 32,91 грн за 1 кв. м опалювальної площі в місяць для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку.

Нові тарифи вступлять в силу на наступний день після офіційного опублікування постанови в газеті "Урядовий кур'єр". 

 
Коментарі (0)