ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНКРЕКП планує оштрафувати 7 газзбутів та один облгаз за порушення правил постачання газу

НКРЕКП планує оштрафувати 7 газзбутів та один облгаз за порушення правил постачання газу

Нацрегулятор планує оштрафувати ТОВ "Київоблгаз збут"; ТОВ "Поліссягаз"; ТОВ "Газопостачсервіс"; ТОВ "Газовик"; ТОВ "Кременчукгаз-постачання"; ДП "Шепетівкагаз" ПАТ "Шепетівкагаз" за перевеведення споживачів без відповідних заяв на приєднання
Національна комісія, що здісйнює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг на засіданні 5 березня оштрафує 7 постачальників газу та одного оператора газорозподільчих мереж за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності, про це повідомила пресслужба Нацрегулятора.
 
Нацрегулятор планує оштрафувати ТОВ "Київоблгаз збут"; ТОВ "Поліссягаз"; ТОВ "Газопостачсервіс"; ТОВ "Газовик"; ТОВ "Кременчукгаз-постачання"; ДП "Шепетівкагаз" ПАТ "Шепетівкагаз" за перевеведення споживачів без відповідних заяв на приєднання або недотримання терміну включення споживачів до реєстру.
 
Найбільший штраф - 850 тис. грн - отримає ТОВ "Кременчукгаз-постачання". На 425 тис. грн оштрафують ДП "Шепетівкагаз" ПАТ "Шепетівкагаз" та ТОВ "Поліссягаз".
 
ТОВ "Азовгаз" отримає 102 тис. грн штрафу за повторне порушення в частині недотримання строків розміщення на своєму сайті інформації про ціну газу для населення на наступний період. Зокрема, компанія розмістила ціну газу на лютий із запізненням (27 січня).
 
ПрАТ "Мелітопольгаз" отримає 850 тис. грн штрафу за ненадання постачальнику "останньої" надії інформація щодо споживачів на території здійснення ліцензованої діяльності облгаза.
 

Нагадаємо, раніше Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг на засіданні 24 лютого ухвалила рішення оштрафувати ПАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" на 85 тис. гривень. 

 
Коментарі (0)