ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНКРЕКП посилила вимоги до якості електропостачання

НКРЕКП посилила вимоги до якості електропостачання

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, посилила вимоги до гарантованих стандартам якості електропостачання.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, посилила вимоги до гарантованих стандартам якості електропостачання. Про це повідомляє  голова НКРЕКП Оксани Кривенко в Facebook.

Як зазначила Кривенко, після прийняття рішення НКРЕКП споживач повинен отримати компенсацію, якщо заплановані перерви електропостачання з попередженням споживача перевищують 48 годин.

Регулятор посилив вимоги до якості електропостачання

Нагадаємо, з 1 січня 2019 року почала діяти нова модель роздрібного ринку електричної енергії. Як зазначила глава НКРЕКП Оксана Кривенко, побутові та малі непобутові споживачі мають право на отримання універсальних послуг на недискримінаційній основі. За її даними, ціни таких послуг будуть регульованими і стабільними. Плата за ці послуги з розподілу електричної енергії включається постачальником універсальних послуг в єдиний платіжний документ за електричну енергію окремим рядком.

Глава НКРЕКП Оксана Кривенко повідомила, що для побутових споживачів компенсація складе від 100 до 200 грн. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
11 Січня 2019 p. 23:09
Це мабуть загальна тенденція у державі: погіршення якості та/або зменшення об"єму комунальних послуг з одночасним підвищенням їх ціни.