ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНКРЕКП повернеться до проведення планових перевірок своїх ліцензіатів в умовах воєнного стану

НКРЕКП повернеться до проведення планових перевірок своїх ліцензіатів в умовах воєнного стану

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг планує прийняти постанову, яка дозволить проводити планові перевірки ліцензіатів в умовах воєнного стану
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) планує прийняти постанову, яка дозволить проводити планові перевірки ліцензіатів в умовах воєнного стану. 
 
Такий проєкт рішення планують розглянути на сьогодняшньому засіданні, 6 вересня, про це повідомила пресслужба Регулятора.
 
«Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 01 березня 2022 року № 335», якою буде забезпечена можливість проведення НКРЕКП планових перевірок на період дії воєнного стану», — йдеться в обґрунтуванні. 
 
До цього, 1 березня 2022р було прийнято рішення про відновлення позапланових виїзних перевірок. 
 

Нагадаємо,  27 серпня 2022 року Кабінетом Міністрів України було прийнято постанову № 955, яка, крім позапланових невиїзних перевірок, забезпечить можливість НКРЕКП проведення також планових перевірок. 

 
Коментарі (0)