ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП проведе повторні перевірки в 20 облгазах

НКРЕКП проведе повторні перевірки в 20 облгазах

Нацрегулятор реагує на нову хвилю скарг споживачів газу на донарахування в платіжках та проведе позапланові перевірки 20 операторів газорозподільних систем через донарахування в платіжках споживачів додаткових обсягів природного газу
Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг, проведе позапланові перевірки 20 операторів газорозподільних систем через донарахування в платіжках споживачів додаткових обсягів природного газу за приведення до стандартних умов за новими зверненнями споживачів. 
 
Про це повідомляє прес-служба Нацкомісії.
 
Причиною для додаткових перевірок стала “нова хвиля численних скарг побутових споживачів на дії Операторів ГРМ”. Нагадаємо, на сьогоднішній день НКРЕКП отримала вже більше 4000 скарг.
 
Також в комісії прокоментували заяву ПАТ “Івано-Франківськгаз”, який через суд заблокував заборону проводити донарахування. Як зазначили в комісії, перевірка та штраф стосувались порушення ліцензійних умов, а не заборони.
 
Нагадаємо, комісія оштрафувала сім облгазів на 850 тис. грн кожен за донарахування в платіжках. Голова НКРЕКП Оксана Кривенко заявила, що порушення має масовий характер, тому комісія направила запит до Регуляторної служби щодо наступних звернень, які будуть досліджені. 
 
Коментарі (0)