ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНКРЕКП схвалила проєкти постанов про встановлення нових тарифів для облгазів

НКРЕКП схвалила проєкти постанов про встановлення нових тарифів для облгазів

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, схвалила проєкти постанов про встановлення нових тарифів для операторів газорозподільчих мереж (облгазів)
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, на своєму засіданні 25 листопада 2020 року схвалила проекти постанов про встановлення нових тарифів для операторів газорозподільчих мереж (облгазів), про це повідомила ГазПравда.
 
Встановлення нових тарифів очікують: ПрАТ «Гадячгаз», ПАТ «Донецькоблгаз», АТ «Київгаз», АТ «Київоблгаз», ВАТ «Кіровоградгаз» ПрАТ «Коростишівгаз», АТ «Лубнигаз», ПрАТ «Мелітопольгаз», ПрАТ «Тернопільгаз», АТ «Херсонгаз», ПрАТ «НГХП «Сірка»,АТ «Луганськгаз», ПРАТ «Кременчукгаз», ПАТ «Маріупольгаз», АТ «Полтавагаз», АТ «Одесагаз», ПрАТ «Тернопільміськгаз», ПрАТ «Уманьгаз», АТ «Черкасигаз», ПрАТ «Шепетівкагаз», ДП «Кременецьке УПРГ» та ТзОВ «Спектргаз».
 
Після оприлюднення відповідних проєктів постанов на офіційному вебсайті НКРЕКП, споживачі, представники громадських організацій, інших зацікавлених осіб протягом 10-ти днів матимуть змогу письмово надати  до них свої зауваження і пропозиції.
 
Після збору й аналізу пропозиції відбудуться громадські обговорення, і лише після цього національний регулятор прийме остаточне рішення про затвердження нових тарифів облгазам.
 

Зазначимо, що дане рішення стосується виключно плати за розподіл (доставку) природного газу, ціна на газ формується на ринкових засадах, а споживачі можуть вільно обрати собі будь-якого постачальника. 

 
Коментарі (0)